MfN Mediator

Meekes Mediation is aangesloten bij het MfN

Meekes Mediation staat voor kwaliteit. Daarom ben ik ingeschreven in het MfN-register (MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland). Dit is een erkend kwaliteitsregister en wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). In het MfN-register zijn alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de registratie- en kwaliteitseisen. Daarnaast werk ik onder vastgestelde condities(kwaliteitsnormen) en val ik onder een klacht- en tuchtrecht. Om in dit register te worden opgenomen heb ik een erkende mediation Opleiding gevolgd, een theorie-examen en een assessment afgelegd. Daarnaast beschik ik over voldoende praktijkervaring en houdt ik mijn kennis en vaardigheden continue op peil(permanente educatie). Uiteraard ben ik als mediator onafhankelijk en onpartijdig. Daarnaast ben ik als MfN-registermediator gebonden aan een bepaalde werkwijze en onderhoudseisen zoals hieronder vermeld. Meekes Mediation is een ervaren mediator op het gebied van scheidingen.

Beschermde titel

De titel MfN-registermediator is een beschermde titel. Dat wil zeggen dat alleen mediators die gekwalificeerd en erkend zijn zoals hierboven is beschreven, de titel mogen voeren.

Condities

MfN-registermediators werken onder bepaalde condities die zijn vastgelegd in het mediation reglement en de gedragsregels voor de MfN-registermediator. Zo weet u waar u vooraf aan een Mediation waar u aan toe bent als u een MfN-registermediator inschakelt.

Onderhoudseisen

Als MfN-registermediator moet ik steeds aan een aantal normen ten aanzien van kennis en vaardigheden voldoen. Het MfN controleert of ik genoeg Mediations verricht en of ik voldoe aan de permanente educatieverplichting. Tevens vindt eens in de drie jaar een intercollegiale toetsing (een peer review) plaats. Op 28 september 2017 heb ik mijn peer review gehad en ik heb dit met goed gevolg afgelegd.

Voordelen van een MfN mediatior

Als MfN registermediator ben ik aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand en kan ik afhankelijk van uw inkomen en het eigen vermogen een toevoeging (subsidie) voor u aanvragen, zodat een groot deel van uw kosten wordt vergoed de Raad voor Rechtsbijstand.

Meer weten over MfN-mediators?

Een MfN registermediator kan ook op verwijzing van het Juridisch loket of de Rechtspraak een casus toegewezen krijgen.

Wilt u meer weten over Meekes Mediation als MfN mediator? Neem dan vrijblijvend contact op met mij!

Meekes Mediation MFN mediator Hengelo Twente

Aangesloten bij:

Wilt u weten of ik u kan helpen?

Neem vrijblijvend contact met mij op.

ContactBel mij terug